Hoe ik voor u het verschil maak?

FINANCIERINGSSPECIALIST

Fi•Nancy Vastgoedfinanciering is opgericht op 21 juni 2021 door Nancy Coolen. Ruim 8 jaar ervaring bij Syntrus Achmea, één van de grootste hypotheekverstrekkers van Nederland, hebben de basis gelegd voor de passie in vastgoed en alles wat met vastgoed te maken heeft.

Door diverse functies in het vastgoed o.a. adviseur hypotheken en businessmanager van West- en Midden-Nederland is er een diversiteit aan kennis en een groot netwerk ontstaan. Daarnaast ben ik van mening dat je pas ervaringsdeskundige bent als je zelf ook vastgoed bezit zodat je weet waar je het over hebt.

“Ik geloof niet in beperkingen en obstakels en zie altijd kansen en uitdagingen"

"Ik zeg niet snel ‘dat kan niet’, daar geloof ik niet in en met deze instelling maken wij het verschil”

VRIJHEID EN VOLDOENING

Er is altijd de ambitie geweest om een eigen onderneming te runnen. Dat geeft meer vrijheid en voldoening, maar ook ruimte om de zaken te doen zoals wij denken dat ze het beste zijn voor onze klanten. Wij werken graag op een eigentijdse en vernieuwende manier waarbij u als klant altijd centraal staat. Inmiddels is Fi•Nancy Vastgoedfinanciering een feit met als doel om voor u het verschil te maken.

HET VERSCHIL MAKEN

Wij ontwikkelen onszelf voortdurend, gaan naar relevante netwerkbijeenkomsten om contacten in de sector te leggen en behouden. We hebben aanvullende opleidingen gevolgd en kennen de acceptatiecriteria van geldverstrekkers in binnen- en buitenland. Wij zijn en blijven op de hoogte van wat zich in de financiële markt afspeelt, zo kunnen wij onze klanten het beste bedienen

Aankopen in vastgoed kunnen complex en tijdrovend zijn, daarom wil u snel kunnen schakelen over uw mogelijkheden. Wij begrijpen als geen ander dat u graag snel duidelijkheid en inzicht wil over de haalbaarheid van uw financieringsaanvraag. Daarom zijn wij bijna 24 uur per dag bereikbaar voor u.

Desiree Goeden
Desiree Goeden
27. November, 2022.
Nancy heeft ons perfect geholpen! Afspraken altijd nagekomen. Zeer kundig. Een echte aanrader!
Willeke Brood
Willeke Brood
12. September, 2022.
Een zeer prettige samenwerking gehad met Fi-Nancy voor de financiering van een bedrijfspand. Deskundig, persoonlijk en snel geregeld. De topper in de regio op het gebied van zakelijke vastgoedfinancieringen!
Jeroen Jansen
Jeroen Jansen
5. September, 2022.
Super tevreden over het duidelijke advies en de snelheid waarop gereageerd word is top . Voor mijn volgende aankoop in het buitenland laat ik het weer door dit bedrijf regelen 👌👌
Deniz Fehmi
Deniz Fehmi
20. Augustus, 2022.
Samen met mijn partner bij Nancy ons eerste huis gekocht. Het kopen van een huis is spannend, helemaal als het je eerste huis is. Tijdens deze spannende en hectische zoektocht hadden we geen betere adviseur kunnen wensen dan Nancy. Ze heeft ons gerustgesteld wanneer we dat nodig was, het keer op keer uitgelegd toen we het niet begrepen en iedere keer de tijd voor ons genomen. Wij zijn dik tevreden met de persoonlijke en servicegerichte dienst van Nancy. Nogmaals bedankt voor het begeleiden van onze huizenzoektocht en het regelen van alle financiën voor ons. Je hebt er Twee ontzettend tevreden klanten bij!
Jesse Smit
Jesse Smit
16. Augustus, 2022.
Nancy heeft ons enorm goed bijgestaan in onze huizenjacht in deze roerige tijden. Naast haar uitstekende expertise bood ze ons ook veel persoonlijke ondersteuning op een warme en professionele wijze. De begeleiding is erg goed: Nancy stond altijd voor ons klaar, was heel goed bereikbaar en kon alles duidelijk uitleggen. Kortom, een oprechte aanrader om Nancy te benaderen wanneer je opzoek bent naar een specialist in vastgoedinvesteringen.
Pishtiwan Kalmet
Pishtiwan Kalmet
3. Juli, 2022.
Nancy heeft mij geholpen met het verkregen van een financiering voor een huis. Van begin tot eind heeft zij mij daarmee geholpen. Ze is betrokken, meedenkend en altijd makkelijk benaderbaar. Het proces ging vlot en heb het als plezierig bevonden. Een hele fijne adviseur!! Bedankt voor je inzet!
Gabriela Amanda
Gabriela Amanda
23. November, 2021.
Nancy Coolen hebben wij benaderd omdat wij graag de juiste begeleiding nodig hadden bij de aankoop van ons eerste huis. Deze dame is vakbekwaam en kent alle ins en outs in de financiële sector alsmede de huizenmarkt. Nancy neemt écht de tijd voor haar klanten en dat maakt de samenwerking desde fijner. Je bent geen nummertje, maar een gewaarde klant. Mijn man en ik hebben sneller kunnen kopen dan verwacht en hebben dankzij Nancy ons droomhuis kunnen kopen. Dus aarzel niet en vraag vrijblijvend een gesprek aan. Voor je het weet, zit ook jij in jouw droomhuis!
Manon Van someren
Manon Van someren
6. November, 2021.
Nancy is een ontzettend fijne adviseur. Veel kennis van zaken en legt alles enorm goed uit. Denkt goed mee in je plannen en is erg betrokken. Kan me geen betere en fijnere adviseur wensen!
Laurens Hulshof
Laurens Hulshof
19. Oktober, 2021.
Nancy heeft ons van A tot Z geholpen. Ik wist niks van hypotheken af. Ze legt het kundig in duidelijke en begrijpelijke taal uit. Hierdoor is de aankoop van onze nieuwbouwwoning soepel verlopen. Ze is betrokken en denkt met je mee. Nancy nogmaals bedankt en dat je nog veel mensen gelukkig mag maken!!

Wij vinden het belangrijk dat u als klant snel duidelijkheid hebt en weet waar u aan toe bent.

Wij houden de lijnen kort en zijn bijna 24 uur per dag bereikbaar.