Geen zorgen over uw vastgoedfinanciering

Wanneer u gaat investeren in vastgoed wilt u natuurlijk werken met een betrouwbare partner als het gaat om uw financiën. Iemand aan wie u het werk kunt overlaten, wetende dat het goedkomt. Dan bent u bij Fi•Nancy Vastgoedfinanciering aan het juiste adres!

Om in vastgoed te kunnen investeren heeft u in de meeste gevallen een geldverstrekker nodig. Dit is de partij die u het geld voor de aankoop van uw vastgoed uitleent. Er zijn verschillende partijen met eigen voorwaarden en tarieven. Door jarenlange ervaring zorgen wij altijd voor de beste voorwaarden en het meest scherpe tarief.

Onderstaande regels zijn uniform voor elke geldverstrekker:

Wij kijken altijd vooruit naar nieuwe marktontwikkelingen

ONTZORGEN

U heeft het waarschijnlijk al druk genoeg, vastgoed is niet het enige waarmee u bezig bent. Daarom vinden wij het belangrijk om u te ontzorgen daar waar mogelijk is. Dat betekent dat onze diensten kunnen bestaan uit het in kaart brengen van uw mogelijkheden, het adviseren, het bemiddelen van uw aanvraag en het nazorgtraject. Wij helpen u graag bij het maken van uw afspraken voor de taxatie, notaris, het opstellen van huurcontracten en aanvragen van uw verzekeringen. Wij zullen onze dienstverlening afstemmen op uw wensen.

PERSOONLIJKE AANDACHT

U bent bij ons een gewaardeerde klant en wij regelen uw zaken graag. Wij verzorgen uw financieringsaanvraag, monitoren de afhandeling en nemen indien gewenst daarna de administratie uit handen. We beschikken over een groot netwerk en hebben korte lijnen met de geldverstrekkers, taxateurs en notarissen, waardoor u snel duidelijkheid heeft.  Wij vinden het belangrijk dat u tijd over houdt voor de zaken die voor u belangrijk zijn.

VOORUITKIJKEN

Met regelmaat volgen we opleidingen en cursussen. Daarnaast blijven wij vooruitkijken in de financiële markt, zodat onze producten altijd blijven aansluiten op uw wensen. We blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, niet alleen binnen Nederland maar ook daarbuiten.

Wilt u bijvoorbeeld een pand aankopen in het buitenland? Op dit moment financieren wij met regelmaat vastgoed in Spanje ,Nederlandse Antillen en Dubai. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen?

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief